top of page
Logotype_Mindley.png
Lutning bakgrund

Webinar 24 november  kl. 08.30 

Header.jpg

Inget säljer din vara eller tjänst bättre än andra människor.

Ta vara på styrkan i att andra människor rekommenderar dig. Äkta referenser ger dig en ökad trovärdighet i säljarbetet hos nya kontakter och stärker ditt varumärke. Upptäck möjligheterna och kraften med kundrefrenser på video och ta del av videoexpertens bästa tips för en enkel och trovärdig produktion i detta kostnadsfria webinar.

De tidigare skrivna referenser fungerade de en gång i tiden, men idag… Nej. De är alldeles för lätta att fuska. Folk ser igenom detta, och tror inte på dem längre. Så skippa dem hellre.

 

Du bygger därför ett starkare förtroende med tittaren genom att presentera videoreferenser på din hemsida och dela överallt online.

 

Mindley har bjudit in Therese Eriksson, prisvinnande videograf. Hon kommer att guida dig igenom kraften av referensvideor, och vad du ska tänka på när du vill öka din försäljning på nolltid med videoreferenser.

 

Boka din plats till den 24 november kl. 08.30 så snart som möjligt för vi har begränsat antal platser!

Det här går vi igenom på webinariet:

1. Lär dig skapa dina videoreferenser

2. För- och nackdelar med producerad- vs. zoom-videos

 

3. Det här behöver du tänka på

 

4. Frågor att ställa

 

5. Misstag att undvika

Ja tack, anmäl mig!

Ja tack, jag vill anmäla mig till webinariet "Öka din försäljning på nolltid med videoreferenser" den 24 november kl. 08.30.

Therese_Eriksson.jpeg

MINDLEYS EXPERT

Therese Eriksson

Therese Eriksson är en videomarknadsföringsexpert som hjälper företag, entreprenörer och säljare att skapa trovärdiga videoreferensfilmer som bidrar till ökat förtroende och fler affärer.

Reservera min plas
Logo_white.png

Lär från de bästa experterna inom entreprenörskap, innovation och utveckling genom smart mikroinlärning som får dig och din affär att växa.

Vi kunde inte låta bli, att inte kasta oss in i detta område när möjligheterna ligger framför oss. Kunskapsindustrin, eller knowledge industry, är den snabbast växande branschen. Vi är övertygade om att självutbildning är ett av de starkaste formerna för kunskapsinlärning och här både kan och vill vi bidra!

 

  • I Sverige saknas det helt utbildning för entreprenörskap, innovation och personlig utveckling i den traditionella skolan.

  • Vi har en tro på att livet måste bestå av ständigt lärande och att bra utbildning ska leda till förändring.  

  • Teknikutvecklingen i samhället gör att tiden är helt rätt för vårt tänk med att utbildning ska var tillgängligt när det passar dig. 

  • Vi har förutsättningarna att samla de bästa experterna med verklig erfarenhet inom entreprenörskap.

KONTAKTA OSS! hello@mindley.se

bottom of page